Subject: Brommakocken hjälp! :)

Ok, man blir inte lite smickrad av såna här email. Tänk att få diskutera styckdetaljer med en kollega :-)
Måste säga att han gjort det mesta av grundarbetet själv....
From: X, X Sent: den 27 oktober 2011 09:38To: Y, Y
Subject: Brommakocken hjälp! :)
Jag behöver experthjälp för att kunna beställa styckning av ett lamm...
Man vill ju ha fina stora bitar, stek mm. Kotletter, färs och kanske ngn bit som passar bra till gryta (couscous... mmmm..).
Stek (låret) fiol med läggen kvar, hel utan lägg eller skivad med ben
Jag behöver experthjälp för att kunna beställa styckning av ett lamm...
Man vill ju ha fina stora bitar, stek mm. Kotletter, färs och kanske ngn bit som passar bra till gryta (couscous... mmmm..).
Stek (låret) fiol med läggen kvar, hel utan lägg eller skivad med ben
Sadel hel (endast vid beställning av helt lamm) eller kotletter
Rygg hel (endast vid beställning av helt lamm) eller kotletter
Hals hel eller med knäckta benBog hel eller skivad med ben
Slaksida hel eller med knäckta benBringa (revben) hel eller med knäckta ben
Lägg hel eller med knäckta ben
+ färstyckning av rygg, hals, slaksida och bringa...
+ färstyckning av rygg, hals, slaksida och bringa...
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home